AcasăSPORTUn gest urat al suporterilor FCU la adresa lui Emil Sandoi

Un gest urat al suporterilor FCU la adresa lui Emil Sandoi

Emil Sandoi a declarat in urma cu cateva zile ca nu vrea sa intre in polemica si a laudat ambele echipe de la Craiova. Din pacate, in aceasta seara, la meciul cu Chindia, fanii FCU Craiova l-au injurat pe fostul mare jucator oltean, gest care l-a deranjat pe antrenor si nu numai pe el.

Emil Sandoi este un tip cu mult bun simt, care isi vede de treaba si care incearca sa evite conflictele. Suporterii FCU Craiova nu sunt la primul gest de acest fel, in ultimii ani injurand si atacand mai multi fosti jucatori emblema ai Craiovei, nescapand de mitocania lor nici raposatul Ilie Balaci.

Gestul suporterilor FCU Craiova este unul condamnabil. Fostele glorii ale Craiovei trebuie respectate pentru ce au facut de-a lungul vietii pentru sport si pentru sportul craiovean in special.

„Nu i-am aplaudat ironic, ci pentru ceea ce fac atunci când își susțin echipa. Nu vă așteptați la răspunsul ăsta! Doare puțin, e normal, m-am sacrificat pentru un anumit club, eu nu intru în această polemică. Acum țin cu Chindia, în rest țin pumnii și celor de la CSU și celor de la FCU!

Este un sentiment special când joc la Craiova. Am refuzat contracte enorme ca să rămân aici, chiar și de la Lyon. Visam să joc toată viața la un singur club, Universitatea Craiova, nu a fost să fie așa. Trebuie să-mi fac meseria, mi-aș fi dorit victoria acum”, a spus Emil Săndoi conform prosport.ro.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!