AcasăSPORTUniversitatea Craiova a pierdut cu FC Arges si e la 14 puncte...

Universitatea Craiova a pierdut cu FC Arges si e la 14 puncte de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut cu FC Arges si se indeparteaza de principalul obiectiv: castigarea campionatului.

Fara indoiala scorul de 2-3 a fost influențat de eliminarea lui Alexandru Crețu, care in minutul 12 a văzut al doilea galben din partea „centralului” Marian Barbu.

„E ceva… nu mi-am revenit toată noaptea, nu se poate să-ți bați joc de un asemenea meci. Și nu e prima dată! Toate înfrângerile din campionatul ăsta au venit în urma unor jocuri pe care am dat impresia tot timpul că le-am avut sub control.

Și cu Farul, partida de aseară, cu UTA, cu Botoșani. Se creează o stare de autosuficiență și de aici apar greșeli.Mi-e imposibil să înțeleg cum după două săptămâni de pregătire pentru un meci, iei două cartonașe galbene în 12 minute. 

Mi-e imposibil să cred că cineva poate să intră cu o asemenea deconectare pe teren, cu o asemenea mentalitate, să strice tot! Asta e vina antrenorului sau jucătorul nu se mobilizează. 

Fiind cartonașul roșu, majoritatea criticilor se îndreaptă spre el, dar nu ai voie, mă, când ai un obiectiv ca al nostru, câștigarea campionatului, să pierzi asemenea puncte. Mereu pierdem puncte foarte, foarte ușor”, a spus Cârțu la Pro X.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!