AcasăSPORTUniversitatea Craiova catre FCU: Întotdeauna v-a fost frică de suporteri

Universitatea Craiova catre FCU: Întotdeauna v-a fost frică de suporteri

Frica de suporteri. 🥶
Întotdeauna v-a fost frică de suporteri, indiferent câte societăți comerciale ați schimbat sau cum s-au numit ele. De frica suporterilor, ați început prin a muta echipa la Severin, apoi ați declarat sus și tare că orașul Craiova nu merită să aibă echipă de fotbal şi, imediat, aţi venit cu bomba că este „echipa familiei voastre și a copiilor copiilor voștri” și noi toți, ceilalți, trebuie să ne facem echipă de fotbal.
De când v-ați înființat prima societate în anul 2005 și până la ultima, „inaugurată“ în anul 2017, ați mințit, manipulat și trădat.
Și, cu toate că „Ziua Judecății” se apropie cu pași repezi, voi încă vreți să vă ascundeți. Vreți ca lumea să nu vadă că, în tot acest timp, ați fost o minciună. Că sunteți puțini și că tot ceea ce vă leagă este patronul. Și atunci ați hotărât să fugiți de judecată, să nu vadă o țară întreagă că pentru orașul Craiova, pentru regiune, SRL-ul din 2017 nu există.
Vă ascundeți în spatele unor minciuni: că jandarmeria nu vă lasă să organizați meciul, că nu aveți firmă de pază ca să vă asigure siguranța.
Pentru a termina cu aceste minciuni, vă propunem să plătim noi toate costurile pentru buna desfășurare a evenimentului şi să asigurăm necesarul de stewarzi pe care susțineți sus și tare că nu-i aveți.
Cu o singură condiție:
Lăsați suporterii să vină la stadion!
Lăsați oamenii să se bucure de fotbal!
Puneți biletele în vânzare pe tot stadionul!
Nu vă mai ascundeți!
Și țineți minte că, dacă veți juca fără spectatori așa cum vreți să o faceți, loviți nu doar în suporterii Universității Craiova, ci și în propriii voștri suporteri. Pentru că, dacă Peluza Nord nu va fi duminică în stadion, nici Peluza Sud nu va avea acces la meciul retur. Dar, poate, ca de obicei, nu vă interesează asta.
Universitatea Craiova 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!