Universitatea Craiova continua victoriile in play-off si ajunge la un punct în urma FCSB

0
354

CSU Craiova venea la Pitești pentru a bifa a 4-a victorie consecutivă în play-off. Oltenii au început bine meciul și au deschis scorul prin Alexandru Crețu (22) cu un șut puternic la colțul lung din interiorul careului. 

FC Argeș a replicat prin Cristi Dumitru (33), dar șutul său din întoarcere a trecut puțin pe lângă poarta lui Pigliacelli. Markovic putea majora avantajul Craiovei, dar șutul său de la distanță din minutul 51 a trecut pe lângă vinclul lui Croitoru. Atacantul oltean avea să puncteze 4 minute mai târziu din apropierea porții în urma unei pase a lui Ivan.

Trupa lui Reghecampf a pus stăpânire total pe partidă și au mai marcat de două ori prin două execuții superbe. Crețu (62) a făcut „dubla” după un șut violent de la marginea careului și Andrei Ivan (70) cu un șut „la lung” bine plasat au închis tabela.

O nouă victorie la scor pentru Craiova, care vine la un punct în urma celor de la FCSB și pune presiune pe roș-albaștri. FC Argeș rămâne pe locul 6 cu o singură victorie în 6 meciuri de play-off.

  • Au marcat: Al. Crețu 22, 62, Markovic 55, A. Ivan 70

sursa: gsp.ro