Universitatea Craiova a anuntat despartirea de atanas Trica Balaci, nepotul simbolului fotbalului craiovean, Ilie Balaci. 
”OFICIAL | Mulțumim, Atanas Trică-Balaci!
Contractul dintre Universitatea Craiova și atacantul Atanas Trică-Balaci a fost reziliat de comun acord, la dorința lui Ati. Asta nu înseamnă că este finalul poveștii dintre Atanas și Știința.
În acest punct al carierei sale, considerăm că este vital ca Ati să evolueze în mod constant pentru a-și atinge potențialul și sperăm ca, în viitor, evoluțiile sale să îl impună în primul unsprezece al Științei. Mult succes, Ati!” – Universitatea Craiova.
Desi anuntul pare ca este o despartire de comun acord, in mesajul sau postate pe Facebook fotbalistul isi arata amaraciunea pentru aceasta despartire, in conditiile in care a fost golgheter la satelit.
Atanas Trica Balaci a fost adus la Universitatea Craiova in 2021, clubul lui Rotaru folosindu-se de moment pentru a culege toata simpatia oltenilor care iubesc familia Balaci. A fost un exercitiu de publicitate din care a luat tot ce a putut. Mai mult decat atat, Rotaru a inceput in anul 2023 o colaborare si cu Lorena Trica.