Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, în parteneriat cu Facultatea de Științe, Departamentul de Informatică organizează vineri, 31 martie, Târgul de carieră în IT – Jobs4IT 2023. Evenimentul se va desfășura în clădirea centrală a Universității din Craiova, str. A. I. Cuza, nr. 13, între orele 09:00 – 17:00.

Standurile firmelor vor fi amenajate în holul central, dar și în foaierul Aulei “Mihai I al Romaniei”.

Jobs4IT 2023 va fi deschis oficial, la ora 09:00, de conducerea Universității din Craiova, dar și de reprezentanții companiilor participante.

„Vor fi prezente 26 de companii din Oltenia și din țară, partenere ale Universității din Craiova, cu activitate în domeniul IT și domenii conexe, care vor oferi locuri de muncă, dar și stagii de practică, internship-uri și burse. Evenimentul se adresează studenților, masteranzilor și absolvenților de la Universitatea din Craiova, precum și elevilor și celor interesați de dinamica și oportunitățile pieței IT din regiune și nu numai. La standurile companiilor participante vor fi realizate prezentări, vor avea loc discuții sau interviuri și vor fi efectuate experimente demonstrative”, arată reprezentanții Universității din Craiova.

În cadrul târgului, participanții vor putea lua parte și la workshop-ul E-NFORMATION&IEEE.

De asemenea, compania Netrom va oferi premii pentru elevi și studenți în cadrul unei tombole organizate în fața Aulei „Mihai I al României”.