Unul dintre cei mai mari promotori din lume, Marcel Avram, promoveaza Festivalul IntenCity de la Craiova

0
2473

Marcel Avram, unul dintre cei mai importanți impresari din lume, cu o carieră de peste 50 de ani în industria muzicii și divertismentului, se află astăzi la Craiova, pentru a promova IntenCity, cel mai mare festival de muzică din sudul României, care își propune să devină unul dintre cele mai importante astfel de evenimente din țară și din regiune.

După decenii în care a lucrat cu marii artiști ai lumii, de la AC/DC, Pink Floyd, Eric Clapton, Metallica, Elton John, Prince, Paul McCartney, Rod Stewart, și, mai ales, Michael Jackson, căruia i-a prilejuit cele mai importante turnee europene, care au inclus concertul de la București în anul 1992, Marcel Avram îi aduce pe scena festivalului IntenCity de la Craiova pe DJ Snake, JasonDerulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit, Zion Y Lennox, Paul van Dyk, MahmutOrhan și Faydee.

Cu toate că în ultimele 5 decenii, industria muzicală și manierele de promovare ale artiștilor s-au schimbat, Marcel Avram s-a aliniat cu succes noilor tendințe internaționale și garantează succesul evenimentelor în care se implică.

Între 26 și 28 august, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) va găzdui Festivalul IntenCity, evenimentul care aduce împreună muzica de ieri, de azi și de mâine, la Craiova, într-o sărbătoare a oamenilor care știu să dea ritm verii.

Abonamentele și biletele pe zile pentru festivalul IntenCity  pot fi achiziționate din rețeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro. Informații despre toate tipurile de abonamente sunt disponibile pe www.bilete.ro

Facebook page: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

McCann PR