Vezi ce sectoare de drum sunt inchise in perioada desfășurarii Festivalului IntenCity

0
317

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, în perioada 25.08.2022, ora 06.00 – 29.08.2022, ora 24.00, pentru desfășurarea evenimentului ”Festivalul IntenCity” ce va avea loc în incinta Complexului Sportiv Craiova – stadionul Ion Oblemenco, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

  • Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai și str. Gheorghe Bibescu, până la intrarea principală în Complexul Sportiv Craiova, numai pe sensul de mers dinspre bld. Știrbei Vodă către intersecția cu str. Banu Stepan.

Astfel, traficul rutier, în zona şi perioada menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, respectiv către str. Erou Valentin Leoveanu, precum și a clienților stației peco din zona intersecției str. Gheorghe Bibescu-bld. Ilie Balaci-bld 1 Mai.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Mulţumim pentru înţelegere!

Serviciul Imagine

Primăria Craiova