AcasăSPORTVictorie a handbalistelor craiovene in fata CS Dacia Mioveni, la o diferenta...

Victorie a handbalistelor craiovene in fata CS Dacia Mioveni, la o diferenta de patru goluri

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a invins, duminica seara, pe CS Dacia Mioveni, cu o diferenta de 4 goluri. Fetele noastre s-au impus cu scorul 31 – 27. La finalul meciului Florentina Stanciu si Carmen Selaru au oferit declaratii de presa.

  • Victorie  la 4 goluri diferenta,  ati condus ati fost linistite pana prin minutul 50 si ceva. Apoi, s-a intamplat ceva, Mioveniul  a venit la un singur gol, si ati tremurat.

Florentina Stanciu: Da. In primul rand felicitari echipei pentru ca este o victorie muncita si este a lor, a fetelor, a noastra, a tuturor! In ultimele minute ne-am batut pentru fiecare minge. Stiam ca ne asteapta un meci dificil, asa cum am spus. Mioveni este o echipa care nu cedeaza si Si din momentul in care ai o relaxare, ele joaca constatant si uite ca an avut ceva emotii. Dar am iesit bine.

  • Puneti trei puncte acolo, urcati pana pe locul 6. Acum se intrerupe campionatul. Vine intr-un moment bun aceasta inrerupere? Pentru ca dupa aceea va fi o perioada de foc, 3 jocuri incredibil de grele, cu CSM, Rapid si Buzau. 

Florentina Stanciu: Cele trei puncte sunt ale noastre si ne bucuram de ele. Urmeza aceasta perioada de care vom profita. Avem nevoie sa consolidam mai mult echipa, sa sudam mai mult relatiile de joc si zic eu ca o sa fie benefic. Doar sa fim contiincioase, sa muncim pentru perioada urmatoare.

  • Multumiti, voi cei de pe banca echipei, de aportul celor doua jucatoare care au debutat azi in tricoul Craiovei, Sousa si Fereira?

Florentina Stanciu: Pentru inceput, avand in vedere emotiile lor, primul meci, este ok. Fetele se dedica, muncesc. Muncind o sa apara si progresul si rezultatele.

Victoria a fost si un cadou pentru Carmen Ilie Selaru care a si inscris de sase ori.  

  • La multi ani! Am putea spune, un cadoua de ziua ta.

Carmen Ilie Selaru: Da. Multumesc! Sunt foarte fericita ca am reusit sa castigam de ziua mea. Ma bucur ca am reusit sa luptam pana la final, dei am avut si momente mai putin bune in a doua repriza, dar acum sunt fericita ca am reusit sa luam cele 3 puncte.

  • Ati tremurat pe final.

Carmen Ilie Selaru: Da, am tremurat. Am avut putina lipsa de concentrare in a doua repriza dar sper sa remediem aceasta problem ape viitor.

  • Sase goluri pentru tine azi. Cam cele mai multe in acest sezon, daca nu ma insel.

Carmen Ilie Selaru: Da. E cam primul meci pe care il joc, pentru ca am avut niste problem de sanatate, dar sper sa fie si mai multe in viitor.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!