AcasăSPORTVictorie muncită și meritată a handbalistelor craiovene. S.C.M. Craiova - Dacia Mioveni...

Victorie muncită și meritată a handbalistelor craiovene. S.C.M. Craiova – Dacia Mioveni 27-19

Meciul de astăzi dintre S.C.M. Craiova și Dacia Mioveni a fost mult mai disputat decât poate părea prin prisma scorului final.

Chiar dacă fetele noastre au fost mai tot meciul în avantaj, desprinderea pe tabelă a fost reușită la jumătatea celei de-a doua reprize.

În prima parte elevele lui Bogdan Burcea, Costin Dumitrescu și Grigore Albici au început în forță, 2-0, dar s-au văzut egalate în mai multe rânduri, până la scorul de 9-9, pentru ca spre finalul reprizei să se ducă la 3 lungimi distanță: 13-10, 14-11, însă argeșencele n-au cedat și au intrat la cabine cu doar un gol pe minus: 15-16.

Echilibrul s-a menținut până în minutul 42, 21-19 pentru alb-albastre, după care a intrat în rolul principal Bianca Curmenț care timp de 13 minute și 28 de secunde a închis poarta Craiovei ( perioadă în care fetele din Mioveni au ratat 4 lovituri de la 7 m., 3 dintre acestea fiind parate de Bianca ).

Pe fondul acestei prestații de excepție a Biancăi Curmenț atacul și-a făcut datoria și a pus gol cu gol pe tabela de marcaj ( cea mai mare diferanță de scor 27-19 ) și și-au asigurat o victorie care aduce 3 puncte foarte importante în palmaresul formației noastre.

sursa: scmcraiova.ro

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!