VIDEO. Moment inedit, pe Aeroportul Craiova. pentru pasagerii primului zbor către Grecia

0
1951

Pasagerii primului zbor către Grecia, din acest sezon, de pe Aeroportul Craiova, au avut parte, marți, de un moment inedit. Astfel, înainte să decoleze avionul, un flashmob pe ritmuri grecești a stârnit pofta de vacanță, fiind primul pas către atmosfera asigurată de plajele întinse, taverne dichisite și localurile cu muzică bună.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, anunță, într-o postare pe Facebook, că acest prim zbor către Grecia, din acest sezon estival, a avut loc marți.
Pasagerii s-au bucurat de voie bună și au intrat în starea de vacanță a tavernelor grecești pline de culoare, muzică și mâncare excelentă.

În acest an, Aeroportul Internațional Craiova oferă, pe lângă zborurile regulate, zboruri charter către unele dintre destinațiile preferate ale românilor: Dubai, Antalya, Hurghada, Monastir, Rhodos și Zakynthos.

„De altfel, pofta de călătorii a turiștilor se vede și în numărul de pasageri care au ales să zboare de pe aeroportul din Craiova: peste 160.000, de la începutul anului și până în prezent”, a scris Cosmin Vasile într-o postare pe Facebook.