AcasăACTUALITATEVineri are loc un nou târg de adopții la Adăpostul canin Craiova

Vineri are loc un nou târg de adopții la Adăpostul canin Craiova

Iubitorii de animale sunt invitați vineri, 15 octombrie octombrie 2021, între orele 10:00 și 18:00, la Adăpostul canin Craiova, pentru a adopta unul dintre cățeii cazați aici sau doar pentru a vizita centrul. Evenimentul face parte din campania “Adoptă Fericire”, derulată de SC Salubritate Craiova SRL.

În cazul exemplarelor care au stat în adăpost mai mult de șapte zile și sunt sterilizate, actele de adopție vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluați de noii lor stăpâni chiar de la adăpost, în baza actului de identitate și a declarației-angajament.

Întregul proces de adopție este gratuit și fiecare cățel adoptat va primi un cadou de casă nouă constând într-un săculeț de hrană uscată, un bol și zgardă cu lesă din partea sponsorilor evenimentului, pet shop-ul Halta Cățelu și producătorul de hrană pentru animale Purina Pro Plan. Toții copiii care vor trece vineri pragul Adăpostului canin Craiova vor primi baloane colorate din partea organizatorilor.

Scopul organizării evenimentului este creșterea numărului de adopții din Adăpostului, promovarea adopțiilor canine în rândul cetățenilor Craiovei dar și a creșterii responsabile a animalelor de companie.

 

 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!