Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova închide, la finalul acestei săptămâni, Stagiunea 2022 / 2023, cu spectacolele „Puiul de Om din Cartea Junglei“ și „Prietenii Motanului Încălțat“, alături de actorii: Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu, Robert Iovan, Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Iulia Cârstea.

Sâmbătă, 17 iunie 2023, la ora 18:00 este programat spectacolul „Puiul de Om din Cartea Junglei“, adaptare după Rudyard Kipling, cu scenariul, regia și scenografia semnate de Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica și video proiecția Marin Fagu, pictură păpuși Mihai Birtu, pictură decoruri Iulia Goanță, cu actorii: Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu și Robert Iovan, voci: Radu Popa, Ioana Popescu, Andrei Popescu, Laura Pumnea.

Scenă cu scenă, spectacolul povestește dinamic și ritmat, cu emoție și curiozitate, aventurile lui Mowgli în junglă.

Duminică, 18 iunie 2023, la ora 11:00 intră în scenă „Prietenii Motanului Încălțat“, într-un spectacol cu scenariul și regia semnate de Iulia Cârstea, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu. Scenografia este semnată Eugenia Tărășescu – Jianu.

Spectacolul ne dezvăluie isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan, care și-a propus să cucerească publicul de la oraș.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

După începerea spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma la următoarele spectacole.