Weekend plin de evenimente la Craiova, cu Robbie Williams și trupa Corbu

0
315

Un recital live al trupei Corbu, un concert Robbie Williams sau spectacol de statui vivante. Acestea sunt propunerile Primăriei Craiova pentru weekendul 1-3 iulie 2022. În timp ce-și cumpără abonament de trei zile cu doar 125 lei la IntenCity Festival / 26-28 august 2022, singurul eveniment din România ce îmbină ritmurile muzicii de ieri, de azi și de mâine, craiovenii se pot relaxa vineri seara în sala Filarmonicii Oltenia sau în Piața Frații Buzești.

Casa de Cultură Traian Demetrescu

  • Vineri 1 iulie, deschidem cea de-a X-a ediție a Simpozionului de Sculptură „Drumuri Brâncușiene”, cu un concert dedicat lui Constantin Brâncuși: Dezleganie, al trupei Corbu. Evenimentul se desfășoară în sala de concerte a Filarmonicii Oltenia, începând cu ora 19.00. La deschiderea simpozionului vor fi prezenți și artiștii plastici selectați pentru ediția aniversară cu numărul 10. Accesul la concertul trupei Corbu este gratuit, în limita locurilor disponibile.
  • “Dezlegania muzicală este o cădere, o lumină, o umbră, o poveste, un vis, o critică, o revoltă, o trecere de la starea de neființă la cea de ființă, o mișcare continuă a sufletului autentic aflat în starea de grație, o piatră sonoră care se desăvârșește cu fiecare element adăugat sau eliminat…” Cu Sergiu CORBU Boldor, e timpul să simți altfel.
  • Seara de vineri continuă în aer liber cu concertul unui artist care a primit 18 Brit Awards și care, în 2004, a fost votat „The Greatest Artist of the 1990’s”. De la ora 21:00, poate fi vizionat în Piața Frații Buzești unul dintre concertele celebre ale lui Robbie Williams.
  • Duminică, 3 iulie 2022, craiovenii sunt invitați în Piața Frații Buzești să imite Statuile Vivante, între orele 18.00 – 19.00.

Un weekend plin de viață și cu vreme bună!

 

Serviciul Imagine

Primăria Craiova