AcasăADMINISTRATIELia Olguta Vasilescu: Proiectul de aducțiune a apei de izvor la robinetele...

Lia Olguta Vasilescu: Proiectul de aducțiune a apei de izvor la robinetele craiovenilor este în derulare. Se lucrează în extravilanul orașului, pe suprafețe extinse din județele Dolj și Gorj

Proiectul de aducțiune a apei de izvor la robinetele craiovenilor este în derulare și se lucrează în extravilanul orașului, pe suprafețe extinse din județele Dolj și Gorj.

Doar pe raza localităților Coțofenii din Față, Almăj și Ișalnița, pe unul dintre tronsoanele contractului, lucrările sunt finalizate pe o suprafață de mai bine de 1800 de metri liniari, unde deja s-a introdus țeava de apă.

În această zonă, se execută lucrări prin săpături directe și se introduc conducte de pafsin, un material modern ce permite o rezistență sporită în timp.
La finalul execuției, prin acest sistem de conducte va fi furnizată apă de Isvarna de cea mai bună calitate nu doar Craiovei, ci și tuturor localităților de pe traseul aducțiunii.

Este cel mai mare proiect de acest gen din Europa, se întinde pe o suprafață de 120 de kilometri și este finanțat din fonduri europene.

Lia Olguta Vasilescu
primar Municipiul Craiova

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!